首頁新聞球星檔案精彩入球相片精美牆紙足球富翁波神活動2002世界盃2004歐洲國家盃討論區
用戶  密碼 
發表新主題 回應主題
RGOAL FORUM » 創作區 » Admin 火雲邪神----稻本潤一
苦!
(進 階 會 員)

為減低Rgoal的負能量,呼籲各位留 鼓勵/安慰 說話乙句。

天涯何處無芳草,無謂為左一棵樹放棄整個森林。

光頭神探巴夫斯
(普 通 會 員)

Re:為減低Rgoal的負能量,呼籲各位留 鼓勵/安慰 說話乙句。

等待 我隨時隨地在等待 做你感情上的依賴
我沒有任何的疑問 這是愛 我猜 你早就想要說明白
我覺得自己好失敗 從天堂掉落到深淵
多無奈 我願意改變 (what can I do?)
重新再來一遍(just give me chance)
我無法只是普通朋友 感情已那麼深 叫我怎麼能收手
但你說 I only want to be your friend 做個朋友
我猜妳心中只是 just a friend 不是情人
我感激妳對我這樣的坦白 但我給你的愛暫時收不回來
So I 我不能只是 be your friend I just can't be
your friend no,no,no,我不能只是做你的朋友
不能只是做普通朋友

鵪鶉仔
(進 階 會 員)

Re:為減低Rgoal的負能量,呼籲各位留 鼓勵/安慰 說話乙句。

咩係負能量?

Ashley Cole
(進 階 會 員)

勝固欣然,敗亦可喜

亨利
(進 階 會 員)

唔好一心介入眼前鬥爭, 在自己而言, 仍然有更多野值得珍惜同追求

亨利
(進 階 會 員)

咩係負能量?
-----------------
戾氣掛

葵新伍
(管 理 人 員)

釋放正能量~

~Fox*單刀王~
(進 階 會 員)

我愛大家~

England~林柏特(c)
(進 階 會 員)

失意o既時候..耶穌一定開大個門口等你..

葵新伍
(管 理 人 員)

我愛大家~

>>老fox又係度放負能量啦.....~.~

鵪鶉仔
(進 階 會 員)

又正能量又負能量!? @_@

葵新伍
(管 理 人 員)

hoiien
(管 理 人 員)

希望在明天嘛!

生命滿希望, 前路由我創!

= p

YYEE
(管 理 人 員)

力拔山兮..氣蓋世!!!
時不利兮睢不逝!!!!

~Fox*單刀王~
(進 階 會 員)

>>老fox又係度放負能量啦.....~.~

>>我果d好明顯係正能量~

England~林柏特(c)
(進 階 會 員)

這一刻 需要愛心
堅忍加決心
要勇氣鬥志眾人同心
似應戰要應變合作還合群
這一刻 需要鬥心
果敢加勇敢
縱看見這媞○~艱辛
這堨翮n我共你獻盡熱能
香港心 顆顆都振奮
那怕劫運厄困 曾努力便無憾
危難屢互勉 願竭力為人人 用愛心
We Shall Overcome
凝聚每份愛 去熱暖萬心
大眾肩並肩 心照心 照應更親近
為前途 為人人關心
凝聚每份愛 去熱暖萬心
大眾肩並肩 心照心 盡發潛能
大眾多關心 發揮超級愛心 是香港心

係大句左小小..

雲尼
(進 階 會 員)

『寧化飛灰,不作浮塵。寧投熊熊烈火,光盡而滅;不伴寂寂朽木,默默同腐。寧為耀眼流星,迸發萬丈光芒;不羨永恆星體,悠悠沉睡終古。』

-----傑克倫敦-----

siumei
(星 級 會 員)

愛人如己

Dr.Lam
(普 通 會 員)

沉默是金~~

Irumi
(普 通 會 員)

悲情載道
野仲要做

一個好人
(普 通 會 員)

小心D唔好俾人hoi6!!!

AC小王子
(普 通 會 員)

連阿叔都讚好!∼

苦!
(進 階 會 員)

莫道你在選擇人 , 人亦同選擇你。

paufui
(普 通 會 員)

22層高大廈榮福樓離奇消失,傳聞話幢大廈天台有一隻太空船,由一位自稱艦長o既莫史迪駕駛,佢負責帶領整幢大廈o既居民飛向外太空o既新樓盤 – 仙樂都。

hoiien
(管 理 人 員)

ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE!

^__________________^

夏文
(管 理 人 員)

有咩唔開心,o係RGOAL度講啦~大家可能幫唔到你o的乜,不過起碼有人同你分享下,安慰下你

哈∼sorry∼句o野好長

hjfgnhfghjgfh
(普 通 會 員)

夏曼幅圖好得意 .........

AC小王子
(普 通 會 員)

射呀射 射他吧

samii
(普 通 會 員)

never get up!!!!!!!!

Leeds---Kevin
(進 階 會 員)

- 施比受更為有福 -

alc
(進 階 會 員)

hope for the best!

pypang_xp
(普 通 會 員)

牽手來 空手去 就去

苦!
(進 階 會 員)

足球係用腳踢 , 唔係用口講 。

(進 階 會 員)

原來沒有,從來沒有
活著多好,與你常在

karpin
(進 階 會 員)

前事不計,後事免提,活在當下最實際.

(進 階 會 員)

我最愛的名言:
~不要問國家為你做了什麼,應該自問你可以為國家做什麼~--------甘迺迪

Irumi
(普 通 會 員)

不要問國家為你做了什麼,應該自問你可以為國家做什麼
=======
民主國家先有資格講既一句....

(進 階 會 員)

不要問國家為你做了什麼,應該自問你可以為國家做什麼
=======
民主國家先有資格講既一句....
-------------
未必

Irumi
(普 通 會 員)

面對現實......罷啦.....
衰就係衰
傷左就係傷左
係咁多...

苦!
(進 階 會 員)

勸君莫惜金縷衣,勸君惜取少年時。
花開堪折直須折,莫待無花空折枝。

(進 階 會 員)

仲有一句...

早睡早起,唔多似你= =

Irumi
(普 通 會 員)

早睡早起,唔多似你
=======
呢句好!!

苦!
(進 階 會 員)

天生我才必有用

留得青山在 ,那怕冇柴燒

人善人欺天不欺 , 人惡人怕天不怕 。

學如逆水行舟 , 不進則退

hjfgnhfghjgfh
(普 通 會 員)

唔做舞男,英俊不凡,見義勇為,全身老泥 ........

夏文
(管 理 人 員)

夏曼幅圖好得意 .........

>>thanks~~
知道是甚麼圖嗎? ^o^

(普 通 會 員)

刀不磨要生鏽,水不流要發臭

(普 通 會 員)

平生不做虧心事,半夜敲門也不驚

(普 通 會 員)

我地宜家似對聯多過鼓勵Rgoal~~~
=.=

(普 通 會 員)

像 並未太像
但落力發亮
當 一分鐘偶像
但 練習半生 給你熱唱
怎麼竟會 使你著涼
*情話 要是沉住氣 唱不上
高八度也許 太誇張
我淚流但你 懶得拍掌
你若 要是其實渴望聽他唱
恐怕任我聲線 再鏗鏘
你亦無視我在 投入演唱
他漂亮這麼多 他偉大這麼多
平凡像我 無強項 亦未會唱歌
嗓子太壞但全情為你 落力發揮過
琴聲那麼的淒楚
恐怕是 鍵琴手 慷慨為我
點首歌 點出你讓我
賣力到 感情用錯*
但我 仍繼續 能頑強地錯

他 很叫座 卻不會
為你唱一首歌
連自尊 都賣給你 像我
你又 何曾望過
REPEAT *

但你 仍會話
他漂亮這麼多 他偉大這麼多
平庸像我 留留力 別亂唱情歌
他的愛慕 又何曾為你
落力獻出過
琴聲那麼的淒楚
很配合 被彈的主角是我
一開口 怎麼唱亦錯
我依然 願錯
讓你 難愛慕 仍然能恨我

(普 通 會 員)

輸入引用的網頁標題

苦!
(進 階 會 員)

命裡有時終需有 , 命裡無時莫強求 。

魔域光仔回來了
(進 階 會 員)

笑聲笑聲滿載溫馨....

Fatarm
(普 通 會 員)

我信好心有好報
.
.
.
.
.
.
.
.
.
雖然這秒時辰未到

野兔---沙維奧拿
(普 通 會 員)

辛苦晒大家la

>方天零<
(進 階 會 員)

對你好 無人稀罕我好

無人欣賞我好 原來你習慣他一套

從來沒有愛我 看得清楚 我知道

不必得到 不妨陪襯 但願為你好

pypang_xp
(普 通 會 員)

想我都好想好似中左頭獎
有野就唔使做,老細又吹我唔漲
日日等出糧,冇麼野需要緊張
就系咁個樣 乜都唔使撈,就至理想
想我都好想好似中左頭獎
就系咁個樣 乜都唔使撈,就至理想
今朝嘜大眼成日就無所事事 唔聽收音機
尋晚又打爆左個電視 唔著衫四圍走三點幾至起身
落樓頭髮就一舊舊 著件老西又要折袖
有事搵我呢,就完全唔知
說話講野呢,就語無倫次
等我話你知 我話知你 明知故問
我系乜都唔會理 我幻想日日就乜都唔使想
坐埋街邊睇D 來來去去 男男女女 離離合合 散散聚聚
想要自由唔要一切負累 我要我要 每個人 開開心心
痛痛快快尋 開心 偏偏又要醒返 返到呢個世界
聽朝又要返工 同時間鬥快
想我都好想好似中左頭獎
就系咁個樣乜都唔使撈,就至理想
我都好想好似中左頭獎
哎呀呀 系人系鬼涯騾仔無曬計
如果可以停低 獻世都無所謂
可以俾我有一次無事出返去都市
但繫個現實就系唔到你想 無話你想就想又邊有半斤八兩
三番四次定系三心兩意 又或系一心一意 搵出個意義
做人唔容易 每個人有一個故事 返到呢個城市咪 又系得個做字
想我都好想好似中左頭獎,
就系?樣乜都唔使撈,就至理想
我都好想好似中左頭獎

苦!
(進 階 會 員)

少年不識愁滋味,愛上層樓,愛上層樓

為賦新詞強說愁

而今盡識愁滋味,欲說還休,欲說還休

卻道天涼好個秋

Ms∼恩沙基
(星 級 會 員)

陪你去走 大樹下蕩韆鞦
戰勝積雪漸厚 你會有點成就
前去吧我放手 無聲靠在背後
虔誠在身邊保守 笑或淚流
能被愛已堪稱最富有

苦!
(進 階 會 員)

勝敗乃兵家常事 。

football king
(普 通 會 員)
沒有上載圖片

龍馬精神~~

兵工廠廠主
(普 通 會 員)

加油...

hoiien
(管 理 人 員)

未經一番寒徹骨,焉得梅花撲鼻香

苦!
(進 階 會 員)

鬥志極深厚眉頭未皺 遇對手不隨便退守

YYEE
(管 理 人 員)

白刀子進.紅刀子出!!

HKCCLAI
(普 通 會 員)

Re:為減低Rgoal的負能量﹐呼籲各位留 鼓勵/安慰 說話乙句。

力 拔山河 氣蓋世,
長 使英雄 淚滿襟。

苦!
(進 階 會 員)

隔左一段時間 , 又係時候push 番上0黎~~
加油 !! 努力 !!

edison
(普 通 會 員)

要努力
DON'T GIVE UP FOVEVER

edison
(普 通 會 員)

NEVER GIVE UP

戴志偉 + 長腿叔叔
(管 理 人 員)

等我發放正能量俾大家喇~~

苦!
(進 階 會 員)

此處不留人, 自有留人處

+叉你個朗呀+
(管 理 人 員)

留得青山在,,那怕無柴燒

夏文
(管 理 人 員)

>>等我發放正能量俾大家喇~~

同個頭像好夾 XDDDD

bbkill
(進 階 會 員)

人生~~~中 有歡喜
難免~~~亦嘗掛淚

夏文
(管 理 人 員)

忽然想起老師講過o既一首詩......

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節

學會放開懷抱......珍惜一切吧......(雖然呢個唔係首詩正確o既interpretation......:P)

細路江
(普 通 會 員)

我同大家講老董就落台la
已經係全香港人最大既鼓勵

言 兼
(進 階 會 員)

我不入地獄,誰入地獄?

葵新伍
(管 理 人 員)

LEE句係正能量咩=.=

夏文
(管 理 人 員)

佢落o左地獄,大家唔使 XDDDD

sw35
(進 階 會 員)

i love you >3<

(普 通 會 員)

If you and me were together
Together will be 4 ever
I got to believe I got to believe I got to believe
That the sun will shine another day

kmk
(普 通 會 員)

依家rgoal好多正負能量.........

(進 階 會 員)

如果你自殺,無人會可憐你
如果你自愛,前途就在前面

M69
(普 通 會 員)

if you think you can, you can.

FERNANDO.AQURA
(普 通 會 員)

獻世.......

M69
(普 通 會 員)

the best is yet to come

edison
(普 通 會 員)

如果鍾意個女仔就要努力爭取~~
如果想考好d成績就要比別人勤力
如果想找份好工..就要不斷常試
如果唔想停留...就要不斷向前
如果要學業..愛情..事業得意
就耍
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

~

~
靠自己~~

苦!
(進 階 會 員)

學海無崖 , 唯勤是岸~

碧恩
(普 通 會 員)

成敗盛衰皆韻律
  是哀是樂都成歌

「不可能」從來是弱者甘於平凡的一大藉口.
不做,不試,不轉變世界,不管一切依舊.
「不可能」絕非事實,純屬意見.
「不可能」亦非宣言,而是挑戰.
「不可能」是發揮極限.
「不可能」將成過去.

IMPOSSIBLE IS NOTHING.

天蠶老人
(普 通 會 員)

從來也相信有轉機
望往事好像一齣戲
別要為這世界
太過傷悲

隨時間經過我身邊
赤子的心不改變
怎樣開始
怎樣終止

誰甘於一生都壓抑
誰可不捨不棄
人終需相信自己
人終需依靠自己

曾話過 我活著便精彩
無論你 始終都睇不到我
仍然無懼 我有我的根據
是錯對 也不枉過

FERNANDO.AQURA
(普 通 會 員)

如果要靠自己
就要睇下個天俾唔俾到運你

嶸仔
(進 階 會 員)

人生不得意,是十常 8 9
胃仙 U,與你一起奮鬥

Reccoba24642632
(普 通 會 員)

得救在乎歸回安息;得力在乎平靜安穩.

(普 通 會 員)

(普 通 會 員)

時時食
(普 通 會 員)

正能量
大合唱

Owen仔仔
(普 通 會 員)

rgoal加油!we are the world,we are the children!^.^

苦!
(進 階 會 員)

No pain , No gain

Ashley Cole
(進 階 會 員)

再被推了上來@@

Gred
(普 通 會 員)

因為差不多時候要用到= ="...

雲尼
(進 階 會 員)

No pain , No gain
================
句野我朋友icq個名

kcss
(普 通 會 員)

she bangs!! she bangs!!

豬皮蘿蔔
(管 理 人 員)

呀門~

(無)
(普 通 會 員)

只要有手又有腳 我地駛乜死

edison
(普 通 會 員)

能帶給人開心的感覺
有他的出現

能帶給人開心的感覺
有他的出現

chenet
(普 通 會 員)

ST.JO精神,
輸波打人 ,
口不擇言 ,
亂咁串人 !

William Yu
(普 通 會 員)

you'll never walk alone

冇野係冇可能的

方麗娟
(進 階 會 員)

Rgoal加油~~^^

雲尼
(進 階 會 員)

生命中總有挫折,那不是盡頭,
  只是在提醒你,該轉彎了。

~Dog*助功王~
(普 通 會 員)

有喜有落
才是真正人生

36D
(普 通 會 員)

.

法國11號~~~韋托特
(普 通 會 員)

why push

+叉你個朗呀+
(管 理 人 員)

你好得閒喎

36D
(普 通 會 員)

because here

苦!
(進 階 會 員)

why push

=========
只要有人有需要安慰 / 鼓勵 , 希望呢個topic 會幫到各位member~

輸入引用的網頁標題

☆勁呀★
(普 通 會 員)

冇野係冇可能的

Impossible is nothing. =="

法國11號~~~韋托特
(普 通 會 員)

why push

=========
只要有人有需要安慰 / 鼓勵 , 希望呢個topic 會幫到各位member~

輸入引用的網頁標題
~~~~~~~~
o.........
icccccc

36D
(普 通 會 員)

你好得閒喎
---------------
搞gag咩你....唔得閒都唔上黎la

+叉你個朗呀+
(管 理 人 員)

你好得閒喎
---------------
搞gag咩你....唔得閒都唔上黎la

>我又唔係你,點會識搞GAG呢
你想畀人睇都唔駛一點就算呀?
畀人誤會你有心push就唔好啦

希臘神話
(普 通 會 員)

吃過苦 方知甜既味道
沒有低 那有高..............

英倫10號奧雲仔
(普 通 會 員)

you'll never walk alone

>>你永遠唔會一個人行路>3<

碧恩
(普 通 會 員)

不為窮變志,不為財變節.

~朗尼度~
(普 通 會 員)

正能量........大合唱........
正能量.......大合唱......
FM94.9至102.9......

葵新伍
(管 理 人 員)

94.9係香港電台....
102.9差唔多係新城..........

+叉你個朗呀+
(管 理 人 員)

龜兔賽跑龜嬴因為佢肯逐步逐步行
龜唔肯行就算兔gil傲佢都會輸
會考生,是時候要去播種喇 =)

我班主任係開學日講,好深刻~

井上道哉
(普 通 會 員)

失意既
請繼續

得意既
死開啦

地球仲轉
少你一個唔少
多你一個唔多

井上道哉
(普 通 會 員)

一個好人 2003-10-21 22:53:12

(普 通 會 員)

小心D唔好俾人hoi6!!!

>又見到佢
嘿嘿

㊣妖ξ ET仔ξ 狐㊣
(進 階 會 員)

最艱苦o既時刻即將過去, 前面等梗你o既係美好o既將來

井上道哉
(普 通 會 員)

最艱苦o既時刻即將過去, 前面等梗你o既係美好o既將來

>最艱苦o既時刻即將過去, 前面等梗你o既係美好既地獄

㊣妖ξ ET仔ξ 狐㊣
(進 階 會 員)

>最艱苦o既時刻即將過去, 前面等梗你o既係美好既地獄

>> 你條牟利o向度釋放負能量...... 凸 = ="

>方天零<
(進 階 會 員)

又黎lei個topic????!!!!!

wa仔
(普 通 會 員)

前事照計,後事重提,活在當下最浪費

呀純
(普 通 會 員)

學會笑看世上難題..
尤其面對著惶惑驚怕亦無畏...
(響icq info度既∼)

Owen仔仔
(普 通 會 員)

1人讓1步,理想可達到

super_timothy
(普 通 會 員)

push

P仔---哈哈
(進 階 會 員)

蛋殼被迫爛 才能出世打開眼

世上無敵 必須不怕爛

7號仔魯爾
(普 通 會 員)

04年9月7

05年7月9

咁q ge

edison
(普 通 會 員)

http://xqplus.com/upimg/20050709/QIfXrC04eJ4RmyQwTAQs.0811enew13b1.jpg

他能帶給人開心及希望的感覺

yip000000
(進 階 會 員)

見佢03年開加上我未留過言.....推推先@@

足球的朋友~麥泰來
(普 通 會 員)

為減低Rgoal的負苛,呼籲各位只開戶口乙個。

yip000000
(進 階 會 員)

為減低Rgoal的負苛,呼籲各位只開戶口乙個。

>有個人唔只乙個= =

足球的朋友~麥泰來
(普 通 會 員)

所以咪要呼籲下lor-.-V

welcome
(普 通 會 員)

生命滿希望,前路由我創

暴走古烈治
(普 通 會 員)

在串我嗎T_T"

nicholas1022
(普 通 會 員)

在串我嗎T_T"
==================
唔係......應該係串雙性人
不過串埋你.....亦串埋我= ="

yip000000
(進 階 會 員)

在串我嗎T_T"
==================
唔係......應該係串雙性人
不過串埋你.....亦串埋我= ="

>係串果位又KIDD又施治又相撲手= =
不過我好似開O左3個ACC,但係有2個都唔記得O左密碼XD

巴迪高!!!
(進 階 會 員)

廢話講少句,唔洗比人隊

井上道哉
(普 通 會 員)

負能量負能量負能量負能量負能量負能量負能量負能量負能量負能量負能量負能量

足球老手
(普 通 會 員)

山水有相逢

26號小王子
(普 通 會 員)

前方是絕路
希望在轉角

P仔---哈哈
(進 階 會 員)

政府呼籲市民...

pun518
(普 通 會 員)

繼續上,全力上,無論那個對手招式多誇張,不怕跌傷,要用雙腿創造夢與想
今天球場上發亮,總有日仍路趕上

周國賢 黃金入球

super_timothy
(普 通 會 員)

留得青山在 , 哪怕冇咸書!!
xddd

卡路士大哥
(普 通 會 員)

/<{[(人生不如意事十常八九)]}>\

kcl476
(普 通 會 員)

/<{[(人生不如意事十常八九)]}>\
胃仙U與你一起~~~~~~~~~~~~~~~~~奮鬥

kcl476
(普 通 會 員)

╭─╮ ╭─╮╭───╮╭─╮   ╭─╮   ╭───╮╭╮
│ │ │ ││╭──╯│ │   │ │   │╭─╮│││
│ ╰─╯ ││╰─╮ │ │   │ │   ││ ││││
│ ╭─╮ ││╭─╯ │ ╰──╮│ ╰──╮││ ││││
│ │ │ ││╰──╮│    ││    ││╰─╯│╰╯
╰─╯ ╰─╯╰───╯╰────╯╰────╯╰───╯ ○

yip000000
(進 階 會 員)

好有心機= =
但你個頭像好熟

kewellwai
(普 通 會 員)

希望大家都咩d啦

fd
(普 通 會 員)

女死女還在,10步之內必有芳草

cheonn
(普 通 會 員)

打波先泥落雨....唔通個天真係唔中意我..

kcl476
(普 通 會 員)

就係呀~~吹咩????..............

香港乙組足球隊
(普 通 會 員)

好波!!!2年半!!

Ashley Cole
(進 階 會 員)

為左一棵樹放棄整個森林...k.ko.....==

cheonn
(普 通 會 員)

咁耐都推上泥= =''

rickyricky
(進 階 會 員)

天生我才必有用
千精射盡還復來

One Love
(普 通 會 員)

nicholas 唔好死 =3="

yip000000
(進 階 會 員)

nicholas......真係冇見好耐......駛唔駛打電話去睇睇@@

yip000000
(進 階 會 員)

樓上提到果位會員番O左黎LU@@

苦!
(進 階 會 員)

善惡到頭終有報

karpin
(進 階 會 員)

經典topic

卡卡奧
(普 通 會 員)

波係圓的

苦!
(進 階 會 員)

活著就是幸福

苦!
(進 階 會 員)

燃亮我意志 鼓起我勇氣

(進 階 會 員)

有誰估到十年前既post而家仲有人回

36D
(普 通 會 員)

光陰不會往後退

■ 回 應
回應主題:
主題內容:

會 員 註 冊使 用 手 冊登 出